Majka s decom
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Policija je saopštila je da na telu devetogodišnje devojčice, koje je sinoć izvučeno iz reke Bojane u Skadru, nisu pronađeni tragovi zlostavljanja.

- Povodom ranije iznetih informacija o pronalasku tela devetogodišnjeg deteta u vodama reke Bojane, obaveštavamo vas da, prema preliminarnom pregledu tela, u prisustvu veštaka sudske medicine, nema tragova nasilja - navodi se u saopštenju.

Veruje se da je devojčica, zajedno sa majkom Almom A. (39), sestrom (8) i bratom (4), skočila u reku, navodno da bi se zaštitili od nasilnog oca.

Alma je s decom nestala 2. maja, a Ergiz A. (31), njen suprug, je tek narednog dana prijavio njihov nestanak.

Policija je juče uhapsila Ergiza zbog sumnje da je zlostavljao svoju suprugu i decu, što on tvrdi da nije istina.

Almina sestra, naime, tvrdi da je Alma duže vreme bila žrtva psihičkog i fizičkog nasilja.

"Građanin E. A. (31) je dana 03.05.2024. godine prijavio da je dan ranije, 2. maja da su njegova supruga, A.A. (39) i njihovo 3 maloletne dece (9, 8 i 3 godine) nestali. Formirana je posebna istražna grupa da istraži razloge napuštanja stana. Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04.05.2024. godine, E. A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog bilja, uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva“, saopšteno je iz policije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading