alma arazi
Foto: Alo/Društvene mreže

Prema njenim rečima, Almi je bilo teško da se suoči sa neverstvom svog supruga, a u isto vreme je imala finansijke probleme, jer Erdžis, kaže, nije donosio novac kući, već ga je trošio sa osamnaestogodišnjom devojkom.

-  Nije imala da nahrani svoju decu. Erdžis je ručao i večerao sa svojom devojkom, dok moja sestra nije mogla da priušti da kupi hranu za decu. U poslednje vreme nedostajajo je svega, čak i hleba za moju sestru i njenu decu, rekla je ona u intervjuu za albanske medije, prenose Novosti.

Sestra opisuje Almu kao savršenu ženu i majku za primer.

- Svašta izmišljaju o mojoj sestri, bila je divna žena, bila je savršena žena, vodila je decu u školu - kaže ona.

Genta, sestra Alme koja je sa dve ćerke i sinčićem skočila u Bojanu, potvrdila je za albanske medije da nije bila na sahrani sestričine.

Ona kaže da nisu bili prisutni na sahrane Almine ćerke, jer nemaju kontakt sa Erdžisovom porodicom, dok ona kaže da će se Almino telo sahraniti u Draču.

- Nismo bili na sahrani, molim vas da moju sestru sahranite u Draču - rekla je ona.

Podsetimo, Alma Arazi, skočila je u četvrtak uveče sa troje dece u Bojanu sa starog mosta u Skadru. Tela Alme i njenog četvorogodišnjeg sina Ardita pronađena su u utorak. Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao telo devetogodišnje Ergeze dok je osmogodišnja Grejsi izvučena iz Bojane u ponedeljak.

Erdžis Arazi, suprug i otac dece, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo svoje porodicei određen mu je pritvor.

Podsetimo, na dan tragedije, sestra Genta je policiji rekla da je Alma popila kafu sa snajom, a kada su izašli iz lokala, videla je svog muža u kolima sa njegovom devojkom.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading