Pas i tigaar
Foto: Alo/Printscreen/youtube

U snimku se vidi pas kako leži pored stene, okružen ogromnim tigrovima koji ga pažljivo obilaze kao da su spremni da napadnu u svakom trenutku. Međutim, istina iza ovog neobičnog prizora je još iznenađujuća.

Pas koji je delovao kao bespomoćna životinja okružena divljim zverima zapravo je majka ovih tigrova. Ovi tigrovi, nekada mladunci, završili su u jednom ruralnom zoo vrtu u Kanzasu nakon što su ih spasioci doveli tamo pošto je njihova prava majka preminula. Izabela, kako se zove hrabra kuja, pripada jednom od spasilaca iz zoo vrta, koji je preuzeo brigu o mladuncima. Snimak prikazuje kako je Izabela hranila ove male tigrove kada su imali samo mesec dana.

 

https://youtube.com/shorts/2Jl6CCGBjL0?si=2lfoHJvMxiP4Q88E

 

Iako možda deluje neobično, tigrovi nisu zaboravili dobrotu i brigu koju im je pružila Izabela. Ona ih je prihvatila kao svoje mladunce i pružila im ljubav i zaštitu. Sada odrasli, tigrovi se i dalje ponašaju prema Izabeli kao prema svojoj majci.

Izabela i tigrovi zajedno borave u istom zoo vrtu, gde su zabeleženi i trenuci njihovog igranja i druženja. Ova neobična veza između psa i tigrova dirnula je mnoge ljude na društvenim mrežama, koji su priznali da je Izabela pravi heroj i da će tigrovi večno biti zahvalni što im je pružila ljubav i brigu kad su je najviše trebali.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading