Andrej Belousov
Foto: AP/Tanjug/Ap

"Novčane nadoknade vojnim licima koja učestvuju u zoni specijalne vojne opercije, sve vrste isplata, danas je podignuta lestvica na najmanje 200.000 rubalja, ... ali život se ne svodi samo na novčana primanja, imamo na čemu da radimo, to se odnosi i na stambeno zbrinjavanje učesnika specijalne vojne operacije", rekao je Belousov, prenosi RIA Novosti.

Andrej Belousov

Tanjug/Ap

 

Dodao je da planira da posveti pažnju i vojnom zdravstvu i naveo da su mnogi učesnici specijalne vojne operacije u Ukrajini suočeni sa tim da nisu primljeni u civilne klinike, a vojne bolnice su pretrpane.

U Savetu Federacije, gornjem domu Federalne skupštine Rusije, danas se održavaju konsultacije o kandidatima za ministarska mesta u "bezbednosnom bloku", odnosno kandidatima za ministre odbrane, unutrašnjih poslova, pravde i za vanredne situacije.

Ruski predsednik Vladimir Putin juče je predložio Belusova za ministra odbrane. Belousov je do sada bio potpredsednik Vlade Rusije.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal OVO NEĆETE VIDETI ČESTO, ČUDESNI PRIZORI U SRBIJI Na nebu osvanuo redak i fascinantan fenomen! #fypシ゚viral #alo #alodnevnenovine #fypシ #alonovine #srbija #auroraborealis ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading