Napad na Odesu
Foto: Printscreen/Printscreen/Twitter

Rusija je tokom prošle noći balističkim projektilima pogodila skladište pošte u Odesi koje su navodno koristile Oružane snage Ukrajine!

Na snimcima se vidi ogromni plamen koji se diže u nebo dok istovremeno odjekuju sirene i eksplozije. Vatra je ugašena tek u četvrtak ujutru.

Sergej Lebedev, koordinator takozvanog nikolajevskog pokreta otpora, navodi da je glavna meta bilo kladište Nove pošte u okrugu Tairevo koje je koristila ukrajinska vojska.

Gorelo je više od 100 kvadratnih metara, čula se eksplozija 20 kilometara daleko, detonacije i dalje odjekuju - rekao je Lebedov posle napada za RIA i dodao da su Oružane snage Ukrajine malo pre ruskog udara dopremile municiju u skladište.

Šef regionalne administracije Oleg Kiper navodi da je Odesa napadnuta balističkim projektilima i da je najmanje 13 ljudi povređeno.

Nove pošta, privatna logistička kompanija, saopštila je da je ruska raketa pogodila depo i odeljenje za sortiranje i da među osobljem nema poginulih ili povređenih.

Presretnuta ruska raketa, podsetimo, pala je u ponedeljak na palatu studenata Odeske pravne akademije, a tom prilikom je nastradalo pet osoba dok je više od 30 povređeno.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading