proročica
Foto: Shutterstock/Alo ilustracija / EPA/ Shutterstock

Poznata ruska takozvana vidovnjakinja koji čita tarot karte tvrdi da će ove godine doći do neke vrste dramatične eskalacije značaja.

Više od dve godine taje sukob u Ukrajini. Međutim, nakon podrške nekoliko zapadnih zemalja, Ukrajina je uspela dazadrži Rusiju van većine svoje teritorije – uprkos ogromnim gubicima na obe strane, piše britanski medij.

Ali to bi moglo da se završi, kaže Panina u razgovoru za ruske medije.

Adelina Panina govorila je o sukobu i hrabro predvidela kada će se on završiti.

- Sjedinjene Države i zapadni saveznici sada pokušavaju da pronađu način da završe proces pod uslovima koji su njima povoljni, ali u isto vreme ne razumeju kako to da urade, jer Rusija neće odstupiti od svojih prvobitno postavljenih ciljeva. Naša zemlja je sada jača nego ikad i nećemo praviti ustupke nacionalistima. Uskoro će se na frontu odigrati čitav niz događaja koji će pokazati svim zapadnim neprijateljima: Rusija se ne može slomiti - istakla je ona.

- Situacija na frontu zapravo dolazi do vrhunca. Ove godine će se desiti sve važno: oslobodićemo mnoge gradove i mesta. 2025. sve će se završiti: ne vidim aktivna neprijateljstva u zoni sukoba u Ukrajini.

Ona je dalje tvrdila da ogromna finansijska pomoć koju su Sjedinjene Države dale Ukrajini – za koju se kaže da do sada iznosi više od 100 milijardi funti – neće značiti „ništa“ jer je Rusija „potpuno spremna za sve procese i scenarije“, prenosi britanski Dejli star.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading