Teodora Džehverović sa majkom
Foto: Alo/Foto: ATA Images

U domu pevačice Teodore Džehverović u poslednjih nekoliko dana vladaju radost u euforija jer je njen brat Sava dobio prvo dete. Teodora je postala ponosna tetka, a njena mama Goca po prvi put u životu baka.

PRETUČENA MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ Krvnički je vukli po podu i mučili, pevačica bila van sebe!

Printscreen/Premijera

 

Nažalost, u životu mlade pevačice i njene porodice nije oduvek bilo idilično kao sada kada je u njihov dom stigla preslatka devojčica. Svojevremeno, samo što je izašla iz Zadruge 1. "Scandal" je objavio životnu priču pevačice i tada se saznala najgora drama Teodore Džehverović.

Pevačica je za pomenuti tabloid do detalja opisala kako se svojevremeno odigrala najbolnija drama Teodore Džehverović, a žrtva incidenta, da sve bude gore, bila je njena mama Gordana Džehverović za koju je pevačica i te kako vezana.

Teodora Džehverović sa majkom

Foto: ATA Images

 

– Od kada znam za sebe, moja mama je imala problema sa sestrama. Već 20 godina su na sudu. Pošto me je i kao dete bolela nepravda, poželela sam da postanem advokat, pa da na sudu odbranim mamu i pravdu! Sećam se, kao juče da je bilo, kako su jednom uleteli u kuću muževi maminih sestara… Ja sam bila u komšiluku. Kad sam videla da su došli, dotrčala sam kući. Scena koju sam videla bila je strašna – muž mamine sestre je moju mamu uhvatio za gušu i bacio je na pod. Vrištala sam dok je mama letela po podu, a ona je samo molila da mene izvedu. Imala sam svega pet godina. Pokušavala sam da dohvatim cipelu da ga gađam. Mama je bila ozbiljno povređena, došla je i policija… Zetovi su mamu tukli, maltretirali je fizički i psihički i sve to je obeležilo moje detinjstvo. Moji su hteli od mene da sakriju užas koje su preživljavali sa maminom familijom, ali nisu uspeli, srećom to je sve sada iza nas – opisala je u dahu pevačica.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading