Noa Milivojev
Foto: Alo/Printscreen

Domaći mediji došli su do saznanja da je Ognjen Dabetić (33), koji se sumnjiči za svirepo ubijanje Noe Milivojev (18), mladu trans tiktokerku ucenjivao samoubistvom, kako bi došla do njega i prekršila zabranu prilaska. 

- Ognjen je bio opsednut Noom i ona njim. Slušala ga je bez pogovora, a pre nego što ju je ubio, naterao ju je da prekrši zabranu prilaska i dođe kog njega. Ucenjivao ju je da će se ubiti, a ona nije želela da se desi. Odmah je odjurila kod njega i prekršila zabranu prilaska. Da nije, verovatno bi danas bila živa - govori izvor blizak Noi.

Noa

Društvene mreže

 

Da je Noa prekršila zabranu prilaska nedavno je potvrdila i Noina cimerka Marija Pavlović, a danas se za Republiku oglasila Noina majka Boba Milivojev. Boba je otkrila da joj je Ognjen zabranjivao da komunicira čak i sa porodicom.

Čim je saznala da joj je ćerka nestala u Beogradu, majka je imala predosećaj da joj se nešto loše desilo jer je bila sigurna da je Noa prošla kroz mnogo teških situacija i da je patila od detinjstva. 

Ognjenu, koji joj je bio dečko, i na kraju je na svirep način usmrtio, Noina majka nije verovala. Znala je da Noa mora da ugasi telefon i da se posveti Ognjenu kad god je boravila kod njega.

- Uvek mi se javljala kad bi krenula kod Ognjena i potom bi danima bila nedostupna jer Ognjen nije dozvoljavao da komunicira sa bilo kim. To je bilo mnogo mučno za mene, ali ništa nisam mogla da uradim, iako sam se često čula sa sinom - ispričala je Boba Milivojev.

CIMERKA NOE MILIVOJEV ULAZI U ZADRUGU 7 Krišom pokušala da uđe u zgradu Pinka, stigla na potpisivanje ugovora (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading