Sin Mirka Kodića
Foto: Alo/Printscreen

Naslednik harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo je iznenada pre tri dana u 32. godini, a estrada je još uvek u šoku.

Prijatelj i kolega Mirka Kodića, Acko Nezirović, rekao je da se harmonikašev sin neposredno pred smrt žalio na bolove u stomaku, nakon čega je samo zaspao i više se nije probudio.

Nezirović je ispričao da Mirko teško podnosi sinovljevu smrt, pa se prijateljima jedva javlja na mobilni telefon.

- Čuo sam se sa Mirkom kratko, ne može ni da priča, ipak je ovo tragedija. On je veliki emotivac, ne znam kako će ovo preživeti. Prijatelji smo već 30 godina, radili smo zajedno. Aleksandra sam znao još od njegove pete godine, bio je divan dečko. Rekli su mi samo da se žalio na bolove u stomaku i legao da spava, to je sve - rekao je on i dodao:

- Jako sam potrešen zbog cele situacije, saosećam se sa njegovim roditeljima, ne znam šta bih drugo rekao. Još uvek se ne zna kada će biti sahrana. Čuo sam se i sa Zoricom Marković, raspitivala se za vreme sahrane. Ne znamo još ništa - rekao nam je Acko za kraj. 

Podsetimo, juče se prijateljica majke preminulog Aleksandra oglasila i otkrila detalje iz porodičnog doma. Ona je napomenula da će se sahrana verovatno održati u sredu, ali da se još uvek ne zna tačno zbog obdukcije. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading