Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša ponovo je iznela svoj stav i mišljenje o uspehu Aleksandre Prijović.

Pevačica je za jednu crnogorsku televiziju, na konstataciju voditeljke da se Prija, kada je pitaju za nju "suzdržava i da ostaje neutralna", istakla i da "treba da bude neutralna".

- Aleksandra i treba da bude neutralna. Ona je dobra devojka. Veliki i neverovatan uspeh po tim Arenama i tom uspehu preko noći, da tako kažem. Ispada da je ona veća i od Čole, Brene, Merlina i najvećih legendi. Ali, ne. To se zove "fenomen trenutka". Ono što ja njoj želim je mnogo lepše i vrednije od onoga što joj drugi žele. A ja joj želim da sve to ponovi. Svako može da dobije jednom na lotou, ali će se to teško ponoviti dvaput. Ja joj želim da joj se desi sedmica na lotu opet - rekla je JK.

Podsetimo, na društvenim mrežama se već danima širi uznemirujući snimak koji je postavljen na Instagramu.

Snimak prikazuje nemio događaj koji se desio u jednoj veterinarskoj ambulanti u Beogradu, gde je hrabra devojka spasila komšijskog psa od uspavljivanja.

Nakon ovog nemilog događaja, koji se na sreću završio pozitivno, devojka je uspela da sačuva psa,  a onda se pop diva Jelena Karleuša oglasila i imala jasnu poruku: 

- Devojko, kraljice jedna! Sad ću im ja je*ati kevu! - bila je oštra diva.

Kao veliki borac za životinje i njihova prava Karleuša nije mogla da ostane imuna na ovakav potez veterinarske ambulante.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading