Jeleni Karleuši pozlilo
Foto: Alo/Alo

Pevačica Jelena Karleuša otkrila je da se bori sa zdravstvenim problemima koji joj u isto vremečine i dobro i zlo.

Naime, pop diva otkrila je da ima devijaciju nosa zbog koje ne može da diše, a koja joj istovremeno omogućava specifičnu boju glasa koju ima. 

Kada je reč o operaciji kojom se ovaj problem i rešava, Karleuša priznaje da nikada nije bila dovoljno hrabra da ode pod nož.

- Boja glasa je nešto što je u mom pevanju vrlo prepoznatljivo i posebno. Boja glasa, tehnika vokala i disanja, sve je to ono po čemu se ja razlikujem od drugih. Jedan od najbitnijih faktora za takvo pevanje je devijacija moje nosne pregrade. Ona je u mom slučaju ekstremna i ja uopšte ne koristim nos za disanje - rekla je Karleuša, te priznala da za disanje koristi isključivo usta.  

- To je dovelo do specifičnog načina, boje i ekstremno visokih tonova koje mogu da proizvedem. Neprestano otvaram usta kako bih disala, kao riba. U mom slučaju ribetina! - našalila se ona, pa spomenula operaciju.  

- Operacija nosa je nešto što nikada nisam smela da uradim iako mi pevanje i igranje bez pravilnog disanja opterećuje srce i oduzima snagu - zaključila je diva na svom Instagram profilu. 

Podsetimo, Jeleni Karleuši naglo je pozlilo na nastupu pre neko veče, te je otkrila da trpi velike bolove, a organizatori su je molili da prekine nastup. Međutim, ona je izdržala do kraja. Takođe, Karleuša je tada tvrdila da joj nikada u životu nije bilo toliko loše. Ipak, nije želala da razočara svoje fanove na nastupu, te je sve odradila do kraja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milinko

15.12.2023 12:08

Specifična si zbog toga što izrazito loše pevaš.