Paulina Manov
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumicu Paulinu Manov proslavila je uloga Ljiljane u filmu "Toma", koji je rađen po liku i delu čuvenog pevača Tome Zdravkovića.

Ono što je mnogi ne znaju jeste da se Paulina bori sa disleksijom, poremećajem vida koji dosta otežava čitanje i pisanje zbog permutovanja slova, a ponekad i celih reči.

Glumicu ovaj problem nije sprečio da sledi svoje snove i ostvari se kao glumica, iako njen poziv zahteva učenje mnogobrojnih replika i iščitavanje tekstova.

Paulina se ne pojavljuje često u javnosti, te javnost nije upoznata u velikoj meri o njenom privatnom životu, ali je jednom prilikom otkrila da je njen suprug scenarista Vladimir Đurđević.

NAŠA GLUMICA SE BORI SA OVIM POREMEĆAJEM CEO ŽIVOT Ovaj problem znatno joj otežava svakodnevnicu, pogotovo poslovne obaveze

Foto: ATA Images

 

Kako je tada istakla, jedno drugom predstavljaju veliku podršku, ali da zbog problema sa kojim se suočava ne može da čita njegove radove.

Na pitanje da li Vladimir prvo njoj da novi komad „na uvid“, Paulina je odgovorila:

‒ Podržavam ga u poslu, ali nikad ne čitam ono što on piše. Imam disleksiju i za mene svaka vrsta čitanja predstavlja napor - priznhala je ona u emisiji "Balkanskom ulicom".

Glumica je tada istaka da je da se jako retko razdvaja od supruga, ali i da joj pored toga veoma znači njegova pažnja i brižnost, te jedno drugo često upitaju kako si ili šta ima novo

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading