UNUKA LJILJANE STJEPANOVIĆ KRENULA NJENIM STOPAMA Od malena je gledate na malim ekranima, a delila je i kadar sa slavnom bakom
Foto: Youtube/Printscreen

Iza glumice Ljiljane Stjepanović stoji četiri decenije blistave karijere, a malo ko zna da je delila kadar sa svojom unukom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

Naime, unuka slavne glumice, Ksenija Repić, od malena je na malim ekranima, te je već pokazala svoj raskošni talenat.

Ljiljana ima dvojicu sinova i četiri unuke od kojih je najstarija Ksenija već krenula njenim stopama te imamo prilike da je gledamo u seriji "Azbuka našeg života" u ulozi Marije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

- Imamo istu energiju, a lepotu je nasledila od mame i tate - rekla je ranije Ljiljana u emisiji "Exkluziv" na Prvoj televiziji, dok Ksenija kaže da sa bakom deli i fizičke karakteristike.

- Imam razmak između zuba na baku i dosta ličim na nju kada je bila mlada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

Inače, Ksenija je pokazivala glumački talenat još kao dete, te je zajedno sa bakom glumila u seriji "Selo gori a baba se češlja".

- Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi ‘pjedstave’ za sve nas u kući - istakla je ljiljana, prenosi "Gloria" i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

- Sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading