Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Foto: Hype

Voditeljka Dušica Jakovljević želela je da udomi psa, ali je naišla na neočekivanu prepreku.

Naime, nju su iz udruženja odbili, a razlog je, kako oni ističu, to što je voditeljka "nepouzdana".

- Odbili smo je kada se javila za jednog rasnog psa. Sve je bilo super, sjajno, bajno, međutim ispostavilo se na kraju da je naša intuicija bila ispravna kada je ona u pitanju. Nije nam delovala pouzdano. Hoće ona, hoće njen dečko, hoće ovaj onaj, i nikako da definiše ko hoće psa. Pritom je pas bio vrlo atraktivan kog su svi želeli. Za razliku od Jelene Karleuše koja je udomila psa kog niko nije želeo jer je pokupljen sa deponije – objašnjavaju iz udruženja i dodaju:

Dušica Jakovljević

Foto: Hype.rs

 

Dušica se javila za tip-top sređenog psa. A bila je poprilično ljuta što smo je odbili. Evo sada kada vidim ove priče o razlozima njenog otkaza, izgleda da smo bili u pravu i da smo prepoznali da je ona neozbiljna osoba. Mi postojimo da bismo životinjama obezbedili siguran dom, a ne da se psu izgubi svaki trag i da neko ispadne neozbiljan. Čak smo kasnije saznali za događaj od pre par godina, kada je ona ili njena ćerka vodila svog psa bez povoca pa je on pregažen. A to je vrsta neodgovornog vlasništva. Eto na kraju se ipak ispostavilo da je naša procena bila dobra – završili su oni, piše Hajp.

Podsetimo, kako je Alo! prvi pisao, Dušica Jakovljević dobila je otkaz na Hajp televiziji, a nedavno je uhvaćena ispred zgrade Pinka. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading