NEĆU SADA DA SE RAZVODIM, JER... Mia Borisavljević otkrila šok detalje o mužu: Često naglašava da ima pušku, pucaće iza njih!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Mia Borisavljević godinama je u braku sa suprugom Bojanom Grujićem, sa kojim ima dve ćerke.

- Kad dođu deca, mnogo manje misliš na sebe. Ko nema decu, neka maksimalno brine o sebi jer će doći momenat kada nećete više moći da budete na prvom mestu - rekla je Mia, pa otkrila kako će se ona i Bojan izboriti sa udvaračima svojih ćerki kad porastu.

Mia Borisavljević

Foto: ATA Images

 

- Bojan uvek kaže:"Ja imam pušku!". On je lovac, tako da će Ema i Tea imati neku pratnju i pucaće se iza njih - rekla je Mia, pa se dotakla popularne teme razvoda.

- Baš je zavladala ta neka pošast razvoda, mi nećemo sada jer ne bismo došli do izražaja - našalila se, pa nastavila:

- Mislim kad prestane ljubav, tada sve prestaje i džabe poštovanje. Sve počinje i završavala se s ljubavlju. Čuvamo ljubav, ali nemam neki recept. Kad bi neko znao taj recept, bio bi milioner - konstatovala je pevačica.

NEĆU SADA DA SE RAZVODIM, JER... Mia Borisavljević otkrila šok detalje o mužu: Često naglašava da ima pušku, pucaće iza njih!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na pitanje novinara da li veruje u slučajne prevare i to da uvek može nešto da "uleti" u odnos dvoje ljudi, Mia je kratko rekla:

- Ništa ne može da "uleti" ako ti nećeš - izjavila je ona kroz smeh u "Premijeri Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading