Nataša Aksentijević
Foto: Alo/Foto: PrivatnaArhiva

Nataša Aksentijević vredno je radila na turneji u Kanadi i u Srbiju se vratila tik pred prvomajski uranak, te za naš dnevni list otkrila da će Praznik rada provesti odmarajući se s porodicom.

- Volela bih da se Praznik rada proslavlja na način gde se slavi sve ono što smo stvorili i napravili svojim radom. Radno ili neradno, kako kome god odgovara. Smeta mi što ljudi danas previše kukaju. Mišljenja sam da je lenjost prilično zastupljena u današnje vreme, zbog čega savetujem mladima da se late obrazovanja pre nego fizičkog izgleda - rekla nam je Nataša, koja ne krije da je za ovaj praznik spremila posebnu trpezu.

Nataša Aksentijević

Foto: PrivatnaArhiva

 

- Praznike ću provesti s porodicom i prijateljima. I naravno, uz neku dobru muziku i savršenu klopu. Upravo sam se vratila s kanadske turneje i imam puno razloga da to proslavim. Tamo sam vredno radila, to mogu da zaključim iz reakcija divne publike koja je bila na mojim predstavama. Kao mlađa nisam imala potrebu da slavim ovaj praznik. Vreme sam provodila s porodicom van grada - navela je glumica, i istakla da joj je suprug najveća podrška i oslonac u životu, ali i da nikada ne bi dozvolila da je izdržava.

- Izuzetno je važno da žena ima svoj dinar, ma koliko muž zarađivao. Ne zbog dinara, nego zbog preokupacije. Žene moraju da se ostvare na poslovnom polju, na nekom mestu gde je njima prijatno i gde se razvijaju. Tek tada su u potpunosti srećne i najbolje za sebe, ali i svoju porodicu. Uvek kažem da žene treba da se bave prvo knjigama, a posle botoksom - istakla je Aksentijevićeva, i otkrila na šta troši najviše novca.

- Očigledno je da najviše novca trošim na klopu. Šalu na stranu, najviše trošim na decu - zaključila je voditeljka za Alo!

Nataša Aksentijević

Foto: PrivatnaArhiva

 

Deca su naviknuta na moje odsustvo

Iako iza sebe ima zavidnu karijeru glumice, ali i voditeljke, Nataša ističe da nije zadovoljna postignutim rezultatima, te smatra da uvek može bolje i više. Kako kaže, njena porodica, prijatelji i ljubavni život nikada nisu trpeli zbog karijere.

- Nisam zadovoljna onim što sam postigla do sada, ali sam zahvalna na svim prilikama koje su mi pružene. Uvek pred sebe stavljam nove izazove, volim da napredujem i da budem sve bolja i bolja. Moj privatni život nikada nije trpeo zato što imam genijalnog supruga koji mi je omogućio da radim sve ono što volim. Ponekad, kad sam odsutna više dana, on svojim moćima napravi da naša deca to ne osete. On je najzaslužniji za sve moje uspehe - rekla je glumica.

Zarađujem od tinejdžerskih dana

Prvu zaradu voditeljka je osetila već u ranoj mladosti.

- Prve pare zaradila sam još kao tinejdžerka. Moj deda je voleo da džeparac za more zaradim sama. I onda bi mi davao po deset puta više nego što bih sama uspela da zaradim. Zahvalna sam mu i dan-danas na tome što me je naučio da vredan čovek ima lakši i lepši život - navela je voditeljka i glumica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading