Dejan Petrović
Foto: Printscreen/Printscreen

Dejan Petrović jedan je od najpoznatijih trubača sa naših prostora, a sada je priznao da njegovo detinjstvo nije bilo lako.

- Odrastao sam u porodici gde su bili živi pradeda i prababa, bili smo seosko domaćinstvo, imali smo obradivu zemlju, stoku... Peške sam išao u školu sedam kilometara u jednom pravcu. Čuvao sam ovce, sve sam radio po imanju. Kao dete sam počeo da sviram trubu. Ako čovek zaboravi ko je i odakle je, pljunuo je na sebe - rekao je Dejan kojem je sviranje trube u genima.

U DETINJSTVU SAM ČUVAO OVCE I RADIO SVE PO IMANJU Naš poznati muzičar otvorio dušu, vršnjaci su mu se podsmevali jer se bavi muzikom

Pink printskrin

 

- Logičan sled okolnosti je bio da brat i ja nastavimo tradiciju sa trubom. Kao dete sam prisustvovao očevim orkestarskim probama. Ušlo mi je to u dušu od malena. Sa 14 godina sam nažalost ostao bez oca, tada krećem profesionalno da se bavim time i od 15. godine, svaki vikend sviram - objasnio je Dejan za televiziju “E” i dodao da je od malena znao da je truba njegov život, iako su mu vršnjaci govorili da treba da se bavi sportom, a ne da svira "seljački instrument".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading