Goca i Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske otkrila je da su joj roditelji oduvek falili, jer su je ostavili kad je imala samo tri meseca. 

Njen otac, Rade Vučković, nije negirao tvrdnje ćerke koja je sve to ispričala javno, već je potvrdio njenu priču. 

Goca je istakla da je oduvek učestovala u odrastanju ćerke Jelene koju je dobila u prvom braku. 

- Istina je da sam ja sam osnovala porodicu, ali ona je po tri meseca bila sa nama. Šijan i ja smo išli kod nje na ekskurziju, pravili joj iznenađenja... Bila je jako vezana za Zorana. Nismo imale nikakav problem - rekla je Goca koja je potom otkrila da je Jelena u detinjstvu prisustvovala nasilju koje je njen deda vršio nad babom.

Jelena

Printscreen TV GRAND

 

- Uvek sam to skriveno govorila, otac je otac... Moj otac je bio najbolji čovek na svetu, ali voleo je da popije, pa je maltretirao baku. Ona je gledala to nasilje, a vezana je za baku. Kada god bi deda popio, baka je nju uzimala u krilo i sklanjala. Kada je baki bila godišnjica. Srce joj se raspada za bakom. Ona je umrla u 90 godina, ali Jelena sve misli da bi duže živela baka da je deda nije maltretirao - objasnila je Goca.

Pevačica je prokomentarisala i oglašavanje bivšeg supruga, koji je rekao da je istina to što je Jelena ispričala. 

Jelena Vučković

Foto: Printscreen/instagram

 

- On je jeste ostavio, ali ja nisam. Mama je čuvala. Ja ginem za nju, meni nije teško za nju na kraj sveta da odem. Mi smo u odličnim odnosima - rekla je Božinovska za "Blic".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading