Haris, Melina
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Melina Džinović napustila je dugogodišnjeg partnera Harisa Džinovića, nakon čega su se razveli sudskim putem.

Ona je jednom prilikom otkrila da je pevač prvi čovek u kog se zaista zaljubila.

- On je inteligentan čovek i to me oduševljava. Meni je u životu lako, jer imam pored sebe pravog lidera koji me vodi kroz život. Nisam mogla boljeg ni da sanjam. Verujem u ljubav i nisam imala vremena da se razočaram. Moje prvo veliko zaljubljivanje došlo je upravo sa brakom. Pre toga sam bila prilično zatvorena i nisam mnogo izlazila - rekla je Melina tada, prenosi "Blic".

Podsetimo, ona je svojevremeno otkrila oko čega dolazi do svađa nje i Harisa.

- Vrlo sam konzervativna osoba i uvek sam želela da budem samo majka i supruga čoveka koji može da brine o porodici i posveti joj se u potpunosti. Da sam htela ozbiljnu karijeru, ušla bih u to pre udaje. Nas dvoje se mnogo volimo. Postoje svađe i momenti kada svako vuče na svoju stranu, ali popusti onaj koji u tom trenutku uvidi da bi to trebalo da uradi. Takve stvari se dešavaju u svakoj kući, braku ili vezi, samo što se to kod nas predstavlja holivudski. Recimo, ja imam potrebu da popijem kafu i odem na ručak sa prijateljicama, kao što Haris svakodnevno igra tenis. Možda je tajna našeg uspešnog braka što nam je život vrlo zanimljiv, mnogo putujemo i nismo upali u monotoniju. Oboje smo hedonisti. Nikad nisam uveče negde izašla, ako je Haris na putu, a da ga prethodno nisam pozvala telefonom i rekla mu gde idem i kada se vraćam. To činim isključivo zbog toga da ne brine - rekla je tada modna kreatorka.

SKANDALOZNA ISPOVEST BIVŠE BEBISITERKE DŽINOVIĆA ZA ALO!

Priča oko razvoda Harisa i Meline Džinović ne jenjava, a izgleda ni količina "prljavog veša" koji polako isplivava na površinu.  

I dok je Melina prethodnih godina u javnosti govorila o tome kako je planirala još jedno dete sa Harisom, pored ćerke Đine i sina Kana, te da im je porodica smisao života i daleko ispred karijera i posla, izgleda da su u domu na Senjaku stvari funkcionisale malo drugačije. 

Sada se, eksluzivno za Alo!, oglasila nekadašnja bebisiterka, koja je do detalja opisala šta se dešavalo u domu Džinovića.

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro - ekskluzivno za Alo! započinje svoju ispovest bivša bebisiterka koja je želela da ostane anonimna (Ime i prezime poznato našoj  redakciji) 

- Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega. Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos - rekla je nekadašnja bebisiterka za Alo!, a zatim dodala da je sve postalo jasno kada se i sama uverila da deca sa Melinom dnevno provedu svega sat ili dva. 

Više o ispovesti bebisiterke Džinovića možete pročitati ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading