Bejbi Lazanja
Foto: Profimedia/Profimedia

I dalje se priča o pobedniku ovogodišnje Evrovizije, ali i o plasmanu Hrvatske na pomenutom takmučenju.

Kako se navode hrvarski mediji, Bejbi Lazanja će od države Hrvatske zbog sjajnog plasmana na Evroviziji 2024 dobiti 50.000 evra!

Ovu vest saopštio je upravo tehnički premijer Andrej Plenković.

- Iskrena čestitka Marku Purišiću umetničkog imena Bejbi Lazanja na fascinantnom uspehu na Evroviziji gde je osvojio najveći broj glasova publike, ukupno je bio na drugom mestu. To je najveći uspeh samostalne Hrvatske od onog nastupa grupe Riva. Zahvaljujemo Zagrebu na prekrasnom dočeku i Umagu, bile su to zaista prekrasne slike uspeha jednog mladog čoveka i mi mu zaista želimo puno, puno uspeha u daljem radu - rekao je Plenković na 306. sednici Vlade, prenose hrvatski mediji.

SNIMCI SA DOČEKA POBEDNIKA EVROVIZIJE OBIŠLI SVET!

Mnogi smatraju da Nemo nije zaslužio prvo mesto i da žiri nije merodavan, već publika koja sluša tu muziku, a sada se pojavio još jedan "dokaz" koji govori o popularnost pobednika, ali i drugoplasiranog.

Bejbi Lazanja, koji je važio za favorita, u Hrvatskoj dočekan kao internacionalna zvezda, ogromna broj ljudi okupio se na trgu u Zagrebu, a on je u jednom trenutku čak i zaplakao, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading