Zadaje joj glavobolje: Goca  Božinovska
Rajko Ristić
Zadaje joj glavobolje: Goca  Božinovska

Rajko Ristić

Goca Božinovska, Foto: Rajko Ristić

Pevačica Goca Božinovska imala je turbulentan odnos u ljubavi. Njena najdugovečnija veza bila je sa Nebojšom Tubićem Žapcem, s kojim je počela da se zabavlja nekoliko godina nakon što ju je pokojni Šijan ostavio zbog najbolje drugarice Gorane. Goca je tek pre nekoliko godina smogla snage da progovori o tom slučaju.

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve ok. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - rekla je Goca.

Nebojša Tubić Žabac

Screenshoot Youtube

Nebojša Tubić Žabac , Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i prijateljice, kada je Šijan ostavio pevačicu i decu zbog njene drugarice. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. rodila sina Vukašina.

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gocu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Bivša drugarica je tvrdila da pevačica nikada u toj kući nije ni živela.

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - kaže Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

Goca Božinovska

Rajko Ristić/Alo!

Goca Božinovska, Foto: Rajko Ristić/Alo!

A kada je u pitanju njena veza sa Žapcem, mnogi su pričali da ju je on maltretirao i fizički i psihički, ali ona je uvek to demantovala.

- Ja sam sa njim provela 16 godina. On nikada ton nije povisio na mene nije, čak sam ja znala da budem naporna i dosadna, da histerišem. On se samo okrene i ode - rekla je Goca u “ Exluzivu ” na “TV Prva”.