BILA SAM I JA TAMO! Oglasila se Kajli Džener nakon stravičnog stampeda na koncertu njenog dečka u kom je poginulo osmoro ljudi!
EPA

Nakon Travisa Skota oglasila se njegova partnerka Kajli Džener, posle tragediije na reperovom koncertu na muzičkom festivalu u Hjustonu, kada je u stampedu poginulo osam osoba, na desetine ljudi je povređeno, a u bolnicu je prevezeno njih 11.

Naime, Kajli je sa sestrom Kendal Džener bila na koncertu, pre i tokom Skotovog nastupa, objavljivala je slike i snimke, a za tragediju, kako je istakla, saznala je tek nakon njegovog koncerta.

Travis i ja smo slomljeni i razoreni. Moje molitve idu svima koji su tragično izgubili živote, bili ranjeni ili na bilo koji način povređeni tragedijom. Takođe, za Travisa, kom je jako stalo do svih njegovih obožavatelja i za stanovnike Hjustona, želim da naglasim da nismo znali da je došlo do tragičnih smrti sve do kraja koncerta - napisala je Kajli.

Da smo znali ranije, odmah bismo zaustavili koncert. Šaljem svoju najiskrenije sučešće svim porodicama koje pate tokom ovog teškog vremena i moliću se za ozdravljenje svih koji su bili povređeni za vreme ove tragedije - dodala je Kajli na Insagramu.

BILA SAM I JA TAMO! Oglasila se Kajli Džener nakon stravičnog stampeda na koncertu njenog dečka u kom je poginulo osmoro ljudi!

EPA

 

Nakon tragedije oglasio se i Travis koji je istakao da je na raspolaganju policiji za sve što im je potrebno kako bi što pre razjasnili šta se zapravo dogodilo.

Moje molitve su upućene porodicama koje su pogođene ovim događajem. Apsolutno sam slomljen zbog onoga što se dogodilo sinoć - napisao je Skot na Tviteru, a zatim se videom obratio na Instagramu i poručio:

Moji fanovi mi zaista znače i uvek želim da imaju pozitivno iskustvo i kad god mogu da shvatim bilo šta što se dešava, zaustavljam emisiju i pomažem im da dobiju pomoć koja im je potrebna. Ako imate bilo kakvu informaciju, samo kontaktirajte svoje lokalne vlasti. Svi se i dalje molite.

Podsetimo, Trevis i Kajli imaju ćerku Stormi i čekaju drgo dete. Oni su započeli vezu u aprilu 2017. godine, a ona je sa prvim detetom zatrudnela svega dva meseca kasnije. Stormi su dobili 2018. godine, ali su naredne godine raskinuli.

TRAGEDIJA, SVET JE OTAO BEZ JOŠ JEDNE LEGENDE! Umro pevač jedne od najpopularnijih svetskih grupa!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading