URADILI ZAJEDNIČKE TETOVAŽE Evo kako su Dženifer Lopez i Ben Aflek proslavili Dan zaljubljenih: FANOVI ODUŠEVLJENI (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Twitter

Dženifer Lopez je na svom Instagram profilu otkrila kako su ona i Ben Aflek napravili zajedničke tetovaže povodom Dana zaljubljenih. Pevačica je objavila niz zajedničkih fotografija kojima je pokazala svoju i Benovu tetovažu.

"Srećan Dan zaljubljenih, ljubavi", napisala je Lopez i dodala haštag "obavezati se je seksi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženiferina tetovaža prikazuje znak beskonačnosti kroz koji prolaze strelice uz koje su ispisana njihova imena, dok je Benova nešto jednostavnija i prikazuje ukrštene strelice s njihovim inicijalima.

Podsetimo, Lopez i Aflek izazvali su pravu pometnju u javnosti nakon što su objavljeni snimci nekoliko njihovih bračnih razmirica. Nakon Superboul reklame za krofne u kojoj se par našalio na svoj račun i odglumio još jednu svađu, fanovi su uvereni da su njihove razmirice, posebno ona na Gremiju, bile deo marketinškog trika zbog promocije reklame.

PRONAĐENA TURSKA GLUMICA Nakon zemljotresa je nestala, javnost je pomišljala na najgore, a sada je OTKRIVENA ISTINA (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading