Milijana Božić
Printscreen/youTube
Milijana Božić

PrintScreen

Milijana Božić, Foto: PrintScreen

Učesnica rijalitija "Parovi" Milijana Božić imala je burniju prošlost nego što se zamisliti može, a još od tinejdžerskog doba opštila je sa muškarcima koji su stariji od njenog oca.

Naime, jedan političar iz srca Srbije ispričao je šokantne detalje veze koju je imao sa njom.

"Milijanu sam upoznao preko svog dobrog prijatelja koji je bio u šemi s njom. Došli su skupa kod mene i on mi je dao zeleno svetlo da mogu da joj se udvaram, mada sam se prvo opirao tome jer sam video da je premlada. U njenim očima sam video živu vatru i otvoren poziv na se*s. Sa jedne strane je bila devojčica, a sa druge mi se otvoreno nabacivala. Pogledao sam prijatelja, a on mi je signalizirao da će da ode i ostavi nas same. Tako je i bilo. Rekao je da ide nešto da završi, a Milijana se ni uskomešala nije, videlo se da joj se ostaje sa mnom. Pomislio sam da treba da je oteram jer je maloletna i može velike probleme da mi napravi", otkrio je političar koji zbog porodice i ugleda želi da ostane anoniman.

Milijana Božić

Screenshot Happy

Milijana Božić, Foto: Screenshot Happy

Čovek otkriva kako ga je tada maloletna Milijana odvukla u krevet iako je isprva pokušao da joj odoli.

"Kažem ja njoj: "Devojčice, ajmo dole da siđemo do jednog restorana da nešto pojedemo i sačekamo Milana", kad ona reče: "Ma nisam gladna hrane, nego svidaš se, a pogrešio si, nisam devojčica". Pravo da vam kažem prošla me neka jeza jer imam unuku njenih godina. Opirao sam se hemiji koja se osetila u vazduhu, ali sam na kraju popustio. Rekao sam joj da idemo na jedno mesto pošto sam je poljubio. Krenula je jedva dočekavši, đavolasto se smeškajući", prepričava bivši partner žene rijaliti-zvezde Milojka Božića.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Printscreen

Milijana Bogdanović, Milojko Božić, Foto: Printscreen

Opisujući odnos sa Milijanom, srpski političar je pričao kao da donosi delove erotske priče. "Odveo sam Milijanu van grada u jedan motel kod svog prijatelja, gde moje kolege vode švalerke. Ona me je još u kolima ljubila po vratu i dodirivala me po butinama. Jedva sam ostajao pribran. Među nama je postalo tako tesno i jedva sam čekao da je zgrabim i dam joj ono što joj se u očima videlo da želi. Penjući se ka sobi, Milijana je išla ispred mene krećući se unazad. Kikotala se i držala me za ruke i konačno smo ušli u sobu. Dok sam otključavao vrata, uhvatila me je za zadnjicu. Bacili smo jakne i ključeve na pod, a Milijana je delovala samouvereno i sigurno u sebe, kao da je prostitutka", pričao je.

"Gurnula me je na krevet i popela se na mene, opkoračivši me nogama oko struka, držeći moje ruke dignute iza glave, kao da sam uhapšen. Onda je ustala, otkopčala mi je šlic i uhvatila me je za polni organ. Ume mala da uzbudi brzo, bio sam kao zec. Znate šta, sramota je da pričam za novine, ali po*ušila mi je kao nijedna pre. Dok me je zadovoljavala, Milijana me je gledala u oči smejala se. Ona je lucidna, siguran sam, a koliko je pohotna, nemam reči. Uvek ću sveže pamtiti taj dan", zaključio je Bogdanovićkin bivši.

Milijana i Milojko Božić

printscreen

Milijana i Milojko Božić, Foto: printscreen

Političar kaže da se još jednom video sa Božićevom i da je drugi se*s bio manje uzbudljiv. Zaključuje da su kontakt prekinuli bez svađe i samo iz razloga što im se putevi više nisu ukrštali.

Komentari (2)

Počast svekrvi

25.11.2019 20:49

Znala sam da joj je nametnuta venčanica,koja bi se normalna cura venčala u tuđoj haljini koja joj spada do pola grudi,vidi se da nije njena i da se jedva "izborila" sa njom.Zašto i Veljko nije obukao Arkanovo odelo?O strašno,ali stomak,pa mora da ispoštuje želje svekrvine,kad ova sve i plaća,tako je to.Sve ima i prednosti i mane.Ružno sa Cecine strane jako da devojci kvari ovaj dan koji treba da bude njen.Sve je to za slikanje,narod da se pokaže a iza one ogromne grozne kapije ko zna?

Srki

27.11.2019 15:07

I, da li tužilaštvo traži ovog gospodina da i njima ispriča detalje?