Sonja Savić
Printscreen
Sonja Savić

Printscreen

Sonja Savić, Foto: Printscreen

Debitovala je u najvećim filmskim ostvarenjima, a bez problema je u "Uni" glumila zavodnicu i isto tako u "Šećernoj vodici" buntovnicu.

U javnosti je Sonja Savić otvoreno govorila da je konzumirala marihuanu, čega se nije stidela.

Nažalost, po pričama mnogih, bila je uvučena u mnogo gori pakao narkotika, te je usled prevelike doze koju je unela u sebe preminula u septembru 2008. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, a daljom obdukcijom konstatovano je da je preminula usled prevelike doze heroina i morfijuma. Njena poslednja želja bila je da bude sahranjena u rodnoj Donjoj Grbavici kod Čačka, a na dan smrti imala je 47. godina.

- Dok sam bila mlada, često sam zamišljala kako ću se udati i zasnovati porodicu sa čovekom koga beskrajno volim i kome ću se potpuno posvetiti. Imala sam veliku ljubav, ali otkako je on otišao iz mog života kada sam imala dvadeset devet godina, sebe smatram udovicom – rekla je Sonja jednom prilikom o emotivnom životu.

- Često čujem da da govore kako sam ekscesna ličnost, mada kad radim nikad nisam takva, pitajte koga hoćete – rekla je svojevremeno glumica, koja se dičila time što život kroji po svojoj meri.

- Ono čime mogu da se ponesem, ne ponosim, nego ponesem, to je što sam uspela da izbrišem granicu između života i poziva - rekla je Sonja Savić u svom poslednjem intervjuu, koji je dala nekoliko nedelja pre smrti.

Komentari (1)

miw

25.09.2018 15:32

Vrlo kontraverzno,velika glumica i omiljena licnost,ipak ne treba da bude uzor mladima zbog poroka.Ipak naci neki nacin da se ne zaboravi.