Luna i Marko
E stock
Luna i Marko

E stock

Luna i Marko, Foto: E stock

Kao bomba juče je odjeknula vest da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli, o čemu je upravo ovaj bivši zadrugar obavestio sve putem Instagrama.

Danima se spekulisalo o njihovom raskidu, a on je očigledno želeo da stavi tačku na sve glasine. I dok je Marko čak i obrisao sve slike sa Lunom, ona se nije oglasila sve do ovog trenutka.

Story

Foto: Instagram/printscreen

Story, Foto: Foto: Instagram/printscreen

- Svi koji budu pljuvali Marka ili pisali bilo šta ružno za njega u grupama, komentarima, biće blokirani. Moja prava podrška to ne radi, hvala vam! Volim "moje" ljude - napisala je Luna i stavila tačku na pljuvanje bivšeg dečka.

Komentari (3)

Maja

13.12.2019 15:02

Velika podrška Luni, iskreno sam mislila da je Marko stvarno voli, sad posle svega nisam više sigurna! Izreklamirao Sikter pa je obrisao iz života kao da nije postojala, jako ružno!

Vanja

13.12.2019 18:47

@Maja - Odakle znaš šta je razlog? Marko nikada ne bi povukao ovako drastičan potez da nešto krupno nije u pitanju. Možda Luna suviše emotivno sluša svoj radio i neke "emotivne pesme" na njemu? Sa nostalgijom. Ili žuri u sustet reklamama nekim....koji su uvreda i poniženje za Marka? Ne znamo...

kamper

13.12.2019 23:25

Luna drugima zabranjuje a sebi dozvoljava pljuvanje.