Matora
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Nekadašnji učesnik Zadruge, Đole Kralj, oglasio se nakon duže medijske ilegale, a razlog je bila zategnuta situacija između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Naime, Đole Kralj istakao je da je zabrinut za Matorino stanje nakon sveg ašto joj se desilo, kao i to da su zahvalnost duguje Marku Đedoviću.

- Nikad nisam video Matoru u ovakvom stanju, plašim se da ne naudi sebi. Ne bi me čudilo da pokuša da preseče vene. Hvala bogu da je Marko Đedović bio tamo, sam bog ga je poslao, on je glas razuma. Rekao je, dok je Matora pričala, da pola stvari nije znao, da nije bio upućen, a bio im je kum na venčanju. Matora kad se zaljubi ona da 200 posto sebe, zato se uvek završi loše. Ona i napolju ima loše prijatelje. Aniti nema nazad, gubi sve ako izgubi Matoru. Možda će joj oprostiti, ali će stalno biti u strahu. Stalno će joj biti u glavi sve što se desilo. Oko Anite su sve kadruše, nema tu iskrenog prijateljstva - rekao je on, pa nastavio.  

Odmah sam joj rekao da Anita nije za nju i da će biti iskorišćena, kao što se i desilo. Matora je predobra, ona je duša od čoveka, nije to zaslužila, ali uporno joj se dešavaju takve stvari. MC Aleks je zgrožena situacijom, čuo sam se i s njom, ne može da veruje da Anita gazi preko mrtvih da bi se domogla slave, možda ide i na pobedu u ovoj sezoni. Matora nakon svega zaslužuje pravu porodicu i iskrenu osobu koja će je voleti. Smatram da je sve ovo Anitin slatki plan. Plakao sam zbog Matore, kao da je magnet za loše ljude. Čak ni MC Aleks nije išla do ove mere, bila je iskrena, priznala je, ali prefrigana Anita ju je dokrajčila. Žao mi je Matorinih para, što je toliko uložila u sve, ali sve se i vrtelo oko novca. Anita je znala da po izlasku iz "Zadruge 6" može da izgubi Matoru, pa je bila spremna i na brak, samo da bi uživala u svemu što joj ona nudi. Sreća, pa bog vidi sve i nije dozvolio da joj ta sreća potraje - zaključio je on za Republiku. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading