Anđelo i Goca
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Učesnik Elite Anđelo Ranković nedavno je izneo detalje iz svoje veze sa pevačicom Teodorom Džehverović, pa optužio njenu majku Gocu kako u ćerki vidi "zlatnu koku". 

Kako Goca radi kao higijeničar u rijalitiju, ona se i ovog utorka pojavila na imanje u Šimanovcima, ali nije mogla da prećuti reči bivšeg zeta. 

Naime, ona se obratila Rankoviću i najavila haos. 

- Malo ste prehlađeni. Sreća što sam raspoložena, inače ćemo da imamo ozbiljan razgovor. Započeo si ovde, pa ćemo ovde i da završimo - rekla je Gordana. 

- Ne, ne, napolju, ali na 1000% - dodao je Anđelo. 

Tek sad ćeš da vidiš Džehvu, nego imam preče obaveze. Ovde si pokrenuo priču, vraćam se samo da pogledam ovo. Ima da zaboraviš Teodoru da je postojala, na mapi nećeš da čuješ za nju. Svake godine ovde uđe da raspravi o Teodori Džehverović - poručila je ona. 

Podsetimo, Teodora i Anđelo su bili u vezi tokom prve sezone "Zadruge", ali njihova ljubav nije uspela usled pritiska javnosti i porodica. Čak šest godina kasnije, još uvek se ne zna šta je tačno dovelo do njihovog raskida.

- Gledala sam, čula sam sve šta je rekao, a šta ja imam njemu da kažem - čućete direktno u utorak, kad im uđem, moj ekspoze. Videćete sve, samo moram da održim konsultacije, zasedaće komisija od tri člana, pa da vidimo šta će da kažu - Teodora Džehverović, Sava Džehverović i Gordana Nakić Džehverović. Biće skandal! Ili će doći direktno do skandala, da mu kažem šta imam da mu kažem, ili ću biti u onom mom, drugačijem fazonu. Ja volim narodne umotvorine, pogotovo onu:"Ne bacaj bisere pred svinje, svinje ne znaju šta su biseri. Zdrobiće ih, ni okom neće trepnuti". To je, ipak, četvrto beogradsko koleno, a moja Teodora došla iz Kačareva, nisu na istoj talasnoj dužini ovoga puta. On se po treći put vraća unutra, a Teodora je postala zvezda. Mnogo mamu i uju boli Teodorin uspeh, izgleda - poručila je popularna mama Džehva za Pink i dodala za kraj: 

- On, jadan, godinama ćuti i trpi, a sad će tetka Goca da mu kaže sve što ima da kaže, direktno će me čuti. Teodora je postala zvezda, neće lako moći da se oprosti uspeh Teodori... Ali ne bilo koja zvezda, već najpopularnija među mladima.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading