Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Printscreen

Jedan od gostiju današnje emisije "Radio Amnezija" bio je i Darjan Radumirović, bivši dečko Miljane Kulić

Na samom početku razgovora Darjan je priznao Mileni Kačavendi i Janjušu, voditeljima emisije, da od pomirenja sa Miljanom Kulić nema ništa.

- Mislim da Miljani ne smeta moje druženje sa drugim devojkama ovde, ona zna da se nećemo pomiriti, makar ne na ovom mestu - rekao je Darjan, a onda ga je Kačavenda presekla:

- Šta sada mi da mislimo o tvojim promenama mišljenja? - pitala je Kačavenda.

Darjan Radomirović

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- I dalje imam emocije prema njoj, ona je naručila i nekoliko pesama za mene, rastali smo se ali mi jedino nije jasno zašto ne pričamo, izgleda da joj je tako lakše - rekao je Darjan, a onda je u priču uletela njegova bivša Snežana Jovičić i napravila opšti haos:

- Ispostavilo da sam u pravu, ovo je najveći folirant, ide od jedne do druge, pa do treće, sve žene iskorišćava. Rekao mi je da će ići u ekstrem i da će svakoga ovde da ljubi, meni je žao Miljane Kulić, znala sam da će to da joj uradi, on voli samo sebe i novac, to je to. Narod ne voli folirante i vidi da si me iskoristio za sve pare. Njemu su sve žene u rijalitiju sprdnja - rekla je Sneža.

Miljana se o ovome još nije izjasnila, ali ne sumnjamo da će i ona uskoro dati svoj sud o Darjanu i novonastalim okolnostima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading