Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Reper i aktuelni učesnik Elite, Nenad Aleksić Ša, poznat je kao neko ko je posesivan u vezi i često pravi ljubomorne scene svojim partnerkama. 

On skoro svakodnevno doživljava nervne slomove pred milionskim auditorijumom i cimerima iz rijalitija, a takve scene dešavale su se i ranije. 

Aleksić je, nakon "Zadruge 5" kada je tadašnju suprugu Ivanu Aleksić prevario sa Tarom Simov i svih ljubavnih brodoloma otkrio da je u jednom trenutku hteo da presudi sebi. 

Miona i Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Doživeo sam linč naroda. Jesam radio šta sam radio, ali sam se borio sa sobom da izađem iz svega toga negativnog što je nosio ljubavni odnos sa Tarom. U jednom trenutku sam bio u fazi da presudim sebi, to znaju moji najmiliji. Voleo bih da ove priče malo utiču na gledaoce da shvate šta nosimo sa sobom i da mi u suštini nismo toliko jaki koliko delujemo. Postoje popravni, imamo šansu da ispravimo sve greške. Uz veru i jaku volju, došao sam sebi- rekao je tada Ša za domaće medije. 

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša odneo je titulu najljubomornijeg učesnika rijalitija još tokom učešća u "Zadruzi 5" kada je zbog ljubomornih napada i tuča sa tadašnjom devojkom Tarom Simov želeo da izvrši samoubistvo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading