Miona Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Miona Jovanović navodno je u prošlosti čuvala dete poznate pevačice. 

Pre nego što je dobila želju da se bavi pevanjem i bude rijaliti učesnica,  Miona je navodno radila razne poslove da bi zaradila za svoje potrebe. 

Preko veze je došla u kuću poznate folk pevačice da bi čuvala njenu ćerku dok ona ima nastupe van Srbije, tvrdi izvor. 

- Miona se predstavlja kao dobra i fina mamina i tatina devojčica. Nenadu Aleksiću Ša je prodala priču da je bezgrešna i da je rasla pod staklenim zvonom. Ali stvarnost je mnogo drugačija. Naime, ona se na razne načine snalazila za novac, da ne odskače od svojih vršnjaka. Želela je pare i lep život, a njeni nisu mogli da joj priušte sve što je htela. Miona nije imala problem da radi sezonske poslove i da zaradi za ono što je zacrtala, ali nikada nije krala, pa smo svi bili u šoku kada se to desilo - počinje priču njena prijateljica koja je upućena u njen privatan život i nastavlja:

Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kada je bila tinejdžerka, pružila joj se šansa da radi kao bebisiterka kod poznate pevačice. Miona je obožavala tu pevačicu, a i ona nju. Ta pevačica je poznata i popularna, svi je znate, ima mnogo para. Miona je kod nje bila kao bubreg u loju. Davala joj je stalno novac i pored plate. Nekoliko meseci je bila kod nje. Imala je sve što je mogla da zamisli. Pored novca davala joj je poklone i plaćala putovanja. Miona je jednom prilikom videla gde pevačica drži novac i nije odolela, a da ne uzme koju novčanicu - nastavlja izvor koji je na kraju otkrio kako je Jovanovićeva završila i u zatvoru:

Mala Miona

Instagram

 

- Kada je pevačica stekla veliko poverenje u nju, Miona je počela da se opušta. Vremenom se totalno opustila i stalno je uzimala novac jer je znala gde je pevačicin štek. Ona je primetila da joj novac nestaje, postavila je kamere u stan, koje su snimile Mionu kako krade. Prijavila ju je i bila je privedena. Nedaj Bože da ta pevačica dođe da peva u "Elitu" na žurku, ko zna šta bi se desilo - kaže izvor za "Republiku". 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading