KOKOS BOMBICE SE TOPE U USTIMA Sitni kolači idealni za sva vremena i prilike
Slatke i neodoljive, najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 200 g vode
- 500 g šećera
- 500 g mleka u prahu
- 250 g margarina
- 400 g kokosa
- 100 g lešnika
Priprema:
Stavite vodu na ringlu da proključa, pa joj dodajte margarin i šećer i pustite da se otope. Dodajte 250 g kokosa i mleko u prahu, pa promešajte dobro i pustite da se prohladi. Zasebno propržite 100 g lešnika. Od ohlađene smese sa kokosom pravite rukom kuglice pa stavljajte lešnik u sredinu. Kuglice valjajte u kokos pa stavite u frižider, da se stegnu. Prijatno!
POHOVANA ČOKOLADA Po receptu kuvara, smaže se za tren oka, a topi se u ustima
Pohovana čokolada po receptu kuvara Nikole Kalenića.
POSNA MARKIZA TORTA Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca
Raskošna poslastica idealna za sve važne prilike, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
POSNI TIRAMISU Ni malo ne zaostaje za onim klasičnim, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Ako volite klasičan tiramisu, ovaj ćete da obožavate.
BRZI KOLAČ SA VIŠNJAMA Gotov za pola sata, a smaže se u jednom zalogaju
Brzinski desert za prave sladokusce.
ČOKO MAFINI Još ukusniji od onih klasičnih, nek zamiriše cela kuća
Ako volite klasične mafine, ove čokoladne ćete da obožavate.
Komentari (0)