Ne bacajte kutiju od kreme: Evo kako da je ponovo upotrebite za čas, izgleda prelepo!

Vesti 10.05.2024 18:23 0

Za ovaj postupak vam nije potrebno veliko umeće...

kutija

Printscreen/TikTok/jeffandlaurenshow

Najbolji proizvodi su oni koji imaju više od jedne primene jer onda znate da se dali novac na pravu stvar. Ponekad čak nije u pitanju ni proizvod već ambalaža u kojoj se nalazi jer je često možete ponovo iskoristiti kada se proizvod potroši.

To smo imali prilike da vidimo na primeru kartonske kutije od kreme za lice koja može poslužiti kao lepa dekoracija ili kutija za čuvanje nakita i ostalih sitnica.

Upotrebite je ponovo

Kada potrošite kremu za lice ili dok je još koristite, ne bacajte njenu kartonsku kutiju u kantu, već je ponovo upotrebite. 

U sledećem video snimku pogledajte i kako:

 

@jeffandlaurenshow 🥰 Sometime you come across a box so great you have to find a new life for it!✨ #reuse #upcycling #recycle #patterns #tipsandtricks ♬ original sound - jeffandlaurenshow

 

Za ovaj postupak vam nije potrebno veliko umeće. Sve što je potrebno jeste da nožem odvojite zalepljen deo kutije, a onda da unutrašnju stranu kutije okrenete ka spolja. Ponovo je sastavite i zalepite kako bi zadržala oblik. Zalepljene strane pričvrsite štipaljkama dok se lepak ne osuši, a onda ih skinite sa kutije. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading