AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
Potrebno je
- 1 kg kiselog mleka
- 1 l hladne voda
- 5-10 g soli
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte kiselo mleko, vodu i so. Preručite smesu u blender, pa blendajte dok se ne pojavi pena. Služite ajran odmah ili stavite u frižider da se prohladi. Pre upotrebe, promešajte. Prijatno!
GRČKA PITA SA TIKVICAMA Sočna i slasna za bilo koje doba dana, prste da poližete
Ovakvu pitu do sada niste jeli, najbolje odmah stavite duplu meru.
PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Sočno jelo za sva vremena i prilike, ukusno i slasno
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim.
8 GREŠKI KADA KUVATE PASULJ Zato je nedovoljno kuvan, a potkradu se i iskusnim domaćicama
Ako i vi radite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite.
PROLEĆNI NAMAZ Jagode i lešnik u savršenom spoju, prste da poližete
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom desertu, oduševićete se ukusom.
ZAPEČENI HLEB SA BELIM LUKOM Aromatična rapsodija ukusa za sve prilike, a osvaja na prvi zalogaj
Aromatični domaći hleb zagrejaće vam dušu i telo.
Komentari (0)