KARDIOLOG OTKRIO LEK STAR 800 GODINA Dovoljno je da popijete gutljaj ovog napitka i sprečite srčana oboljenja
Foto: Youtube/Printscreen


Poznati kardiolog Ivan Pavlovič Neumivakin otkrio je prirodni lek koji možete koristiti za sprečavanje srčanih oboljenja. Ovaj lek za srce star je čak 800 godina i pravi se na brz i lak način.

Čudotvorni prirodni lek za srce se pokazao uspešnim kod srčane insuficijencije i pravih srčanih bolesti. Koristi se kada osetite bilo kakve probleme sa srcem kao što su ubod, treperenje, preskakanje, usled stresa. Takođe se pokazalo da je dobar za anginu pektoris.

Sastojci potrebni za pripremu leka su:

- 10 svežih stabljika peršuna (bez korena),

- litar domaćeg crnog ili belog vina,

- dve kašike vinskog sirćeta i

- 300 g prirodnog meda.


Priprema leka: Deset svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta. Kuvajte 10 minuta na laganoj vatri (pazite, može da zapeni). Zatim dodajte 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavite da se krčka još 4 minuta. Vruće vino procediti i još toplo staviti u flaše koje su prethodno oprane jakim alkoholom. Dobro zatvoriti. Talog koji se formira nije štetan i može se slobodno piti.

Upotreba leka: Napitak se koristi svakodnevno, po supenu kašiku dok ne prestane nelagodnost. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading