Torta sa piškotama i jagodama

Branka Mirković | Saveti 2017-05-20 23:21:45 2017-05-20 23:21:45

Brzo se pravi, a još brže ćete je pojesti!

Shutterstock

Potrebno je:

500 g jagoda
veliko pakovanje piškota
400 g pavlake
1 dl slatke pavlake
8 kašika prah-šećera
kesica krem fiksa
vanilin šećer
malo hladnog mleka

Priprema:

Izmešajte kiselu i slatku pavlaku sa šećerom i vanilin šećerom. Na kraju dodajte kremfiks. Ne treba mnogo mešati. Umočite piškote u mleko i složite u krug ili četvrtastu formu. Stavite krem i na piškote, jagode isecite na polovine i složite odgore. Ponovite postupak i završite kremom, pa ukrasite jagodama.

Savet:

Torta se brzo pravi, a možete upotrebiti sezonsko voće, zamrznuto, iz kompota. Sok iz kompota upotrebite za natapanje piškota.

Expand player
Pogledajte više