Oštro na Markovića: Biljana Srbljanović
Goran Srdanov
Oštro na Markovića: Biljana Srbljanović

Goran Srdanov

Oštro na Markovića: Biljana Srbljanović, Foto: Goran Srdanov

Svoju zgroženost i bes zbog njegovoh reči iznela je i Biljana Srbljanović na svom Fejsbuk profilu napisavši da bi i ta izjava poput Gašićeve trebalo da izazove pravu buru, a potom i Markovića nazvala pi*kopaćenikom!

„Ovaj ogavan seksistički ispad meni ne da nije smešan, nego one što ga šeruju uz šaljive poskočice smatram jednako jadnim kao i samog Predraga Markovića, što nije baš tako lako. Iza ove kafanske ironije i derogativnog odnosa prema konkretnoj političarki, koju potpredsednik SPS-a svodi na to šta ona u njemu (i to „u erotskom smislu“) izaziva, krije se još jedan problem za sve nas: on je utoliko veći što Jadranku Joksimović, zbog toga što je deo stranke za koju ne glasamo, niko izgleda ne želi da, svojim rečima, zaštiti“, napisala je Biljana.

Ona je dodala da kao „što novinarke ne kleče, tako ni političarke ne služe da se bahati političari, u ovakvim estradnim istupima, verbalno iživljavaju nad njima, a mi da ćutimo“.

- Mislim da bismo morali, na potpuno isti način kao u slučaju Gašića, da se pobunimo protiv ovakvog ispada i da kažemo otvoreno da jedan ovakav nasilnik nema šta da traži u političkom životu naše zemlje, nego kući mami svojoj da masturbira na lepe oči, dok se ne nauči zakonu i redu. Ima jedna tačna srpska reč za sve ove kulove, što su počeli opasno da se množe, koji mizoginim ispadima skreću pažnju na sebe, podižu sopstveni ego i popularnost kod primitivne patrijarhalne svetine. Ona glasi: pi*kopaćenik - završila je Srbljanovićeva.

Reagujući na ove i više nego teške reči koje mu je uputila Srbljanovićeva, Predrag Marković za „Alo!“ kaže da je šteta što ona trši vreme na Fejsbuk, kao i da je trebalo da se ugleda na Joksimovićevu, koja je reagovala dostojanstveno, iako se naslov spornog intervjua ticao direktno nje.

Marković

Goran Srdanov

Marković, Foto: Goran Srdanov

- Umesto da se bavi ozbiljnijim pisanjem, velika je šteta što Biljana Srbljanović svoj toliki talenat u poslednje vreme troši na Fejsbuku komentarišući mene i moju porodicu. Za razliku od nje, Jadranka Joksimović je na moj intervju odreagovala kao prava dama- rekao je Marković. 

Komentari (15)

koviljka

01.03.2016 11:36

Ko je ova da nekom drzi moralne pridike i osudjuje.Nek prvo pogleda sebe kako vredja i kako se izrazava.Kad neko iza sebe nevidi deblo onda mu kod drugih i slamka smeta.Los covek a pritom i bolesna pa da joj se oprosti.Odavno nezna sta radi.

Jelena

01.03.2016 14:03

@koviljka - @koviljka....a Vi gospođo Koviljka, svratite prvo do osnovne škole da naučite osnove pravopisa srpskog jezika, pa onda do mile volje šaljite komentare koje ovako nepismene objavljuju u novinama! Sram Vas bilo!

JECA

01.03.2016 17:07

@koviljka - Bravo Koviljka đžaba je nekome što zna pravopis kada je prost u duši.U prvom razredu osnovne škole učili smo i nadam se naučili da"znanje ne rađa vaspitanje",a obično najviše o moralu drže predavanja lažni moralisti.Tako da draga Jelena sram Vas bilo,sedite jedan.

VUKOVI SA MANJAČE

01.03.2016 17:31

@koviljka - TAKO JE IMATE + OD MENE. DOSTA SE OVA SRBLJANOVIĆKA MEŠA U SVE U OVOJ ZEMLJI ,NEK POKUŠA TO U FRANCUSKOJ ZA PROMENU.

rastko

01.03.2016 11:44

Da ćuti na tvoje prostakluke, a da se ti i dalje verbalno iživljavaš na predstavnicama ženskog roda?! Markoviću, sramoto jedna!

Kokolo

01.03.2016 12:22

@rastko - A ona može da se verbalno iživljava nad ovim narodom i nikom ništa, zašto je dozvoljeno šaliti se na račun muškaraca a ne na račun žena, zašto je dozvoljeno reći BELAC ali jer grozno reći CRNAC, zašto možete pljuvati Srbe neograničeno ali pedere među Srbima ni naopako!Je li to ,,politička korektnost", pa ova žena se navređa ovog čoveka do bola i to je, jelte, kao bollje od njegovih reči!Ma mante me licemerja i našeg i onog stranskog!

Milan

01.03.2016 13:14

Na nasilnika se mora nasilnički delovati. Uostalom, tako kažu i stručnjaci.

Slavko

01.03.2016 13:35

Markovic je usao u SPS nebili nabacioneko koferce ,savetnicu i pokupio par mrvica iz prljavog tanjira

momci

01.03.2016 16:13

pa ne mora bas da kleci....

Ćikula

01.03.2016 17:13

Jadranka je reagovala kao dama, a ti Markovicu?

ana

01.03.2016 17:53

Dokle će zavisnik od opijata dobijati prostor u medijima.? Da se zaključiti sa kim pozicija sklapa dogovorčim puta lajavu zavisnicu u crnom u medije.

BRKA

01.03.2016 18:21

Markovica uhvatila kriza srednjih godina pa bi da se ogrebe za neku jeftinu savetnicu i par kafanskih vecera uz Dacica

Dr Miggyy

01.03.2016 18:36

Po verovanju kulturne dame Biljane, Predrag Marković je pi*kopaćenik. Dotični gospodin samo je podigao rejting predmetnih dama, niti je zahtevao da kleče, niti da izvoljeva nešto posebno prema njima. Bojim se da je fascinantna Bilja, kao dama, k**opaćenica. Gospodine Markoviću budite pažljiviji u nastavku, samo to!

bosa

02.03.2016 09:38

zašto dotična nije reagovala kad je šutanovac pravio ispade i vređao?ako će već da morališe.ona to selektivno haha ha bolje da ćuti, kad već nema o čemu da piše.što bih naš narod rekao ćuti piši ni za disi nisi!

Mile

02.03.2016 22:53

@bosa - Gramatikoooooo.....