Marija
Foto: Printscreen/Printscreen Tik Tok

Prepričava koliko je šta platila, kakav je bio smeštaj, šta je obišla, pa je tako sada objavila i jedno neprijatno iskustvo koje je dočekalo na putovanju u Egiptu.

"Mislim da slika ovog frižidera zaista govori da ne preterujem jer u ovakvim uslovima niko ne živi. 920 evra, 10 noćenja u hotelu sve što je bilo u kontaktu sa hranom bilo je prljavo, kao i peškiri, posteljina i mislim da ovo nije luks", rekla je ona u videu koji je objavila na Tiktoku i u opisu dodala:

Marija

Printscreen Tik Tok

 

"Aranžman je koštao 920 evra po osobi, za te pare, slažem se, ne očekujem ne znam kakav luksuz, ali ne očekujem ni prljav frižider, peškire i posteljinu. Soba je plaćena kao premium soba, zamenjena je nakon davanja bakšiša i urgencija. To mi na odmoru zaista nije bilo potrebno. Zbog toga - Egipat - nikad više."

Marija

Printscreen Tik Tok

 

"Bacila si 1.000 evra", "Pakao", "Baš katastrofa", "920 evra je poprilična cifra po osobi za naš standarde, ovo je užas", "Odvratno, svaki smeštaj treba da bude čist, a za luks je sramota", pisali su joj ljudi redom u komentarima, piše Kurir.

Marija

Printscreen Tik Tok

 

"A najjači su ovi što se uvek nađu pametni kad se neko žali, kao pa to nemaš ni kući. Pa ne, nego treba da platim debelo, i još da mi bude prljavo?!", prokomentarisala je jedna korisnica ove mreže.

Marija

 

Printscreen Tik Tok

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading