tiktokerka
Foto: Alo/Printscreen

Iako se dosta ljudi sa Balkana opredeljuje za letovanje tamo, ona je bila prilično oštra sa kritikama prema ovoj turističkoj destinaciji. 

Evo šta je ona ispričala: 

- Da li se stvarno isplati letovati u Albaniji? Sve su plaže privatne i peščane, a ležaljke se plaćaju zavisno od dela u kom ste. Jeftinije su bile u Vjori, a u Ksamilu su plaže jako skupe. U Vjori smo ih plaćale pet evra. Plaže NE izgledaju onako kako izgledaju na Instagramu i TikToku. Kafa na plaži je dva do tri evra, a ono što je bilo najjeftinije je bio smeštaj  - oko 30 evra, to je stvarno jeftino. Rentale smo i auto za 35 evra, ali nas je auto dočekao u katastrofalnom stanju. 
- Voće je toliko jeftino, i tamo imaju možda boljih stvari (10 evra smo dale za lubenicu i smokve). 

@ninaskocak Tirana-Vlore-Ksamil je naša ruta. Iskreno mislim da se napravio iznimno dobar marketing, no bez tolikog pokrića 😅 Cijene, izuzev apartmana, su malo jeftinije nego kod nas ili čak iste #albania #albanija #more #iskustvo #cijene ♬ Speed Drive (From Barbie The Album) - Charli XCX

- Za ugostiteljstvo imamo podeljena mišljenja - na nekim mestima nam je bilo super, a na nekim mestima je stvarno katastrofa (U proseku nam je trebalo 17-20 evra po osobi za večeru) - ispričala je ona i zaključila: 

- Nekad se čini da im se ne radi. Sladoled je jedan evro, litar mleka je evro i po sve u svemu za ono što se nudi tamo uopšte nije jeftino.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading