NOĆENJE U OVOJ BANJI KOŠTA 590 DINARA Smeštaj se zakazuje puno unapred, a nalazi se na neverovatnoj nadmorskoj visini
Printscreen

Ova banja je poznata po izuzetnoj klimi, nalazi se na nadmorskoj visini od oko 700 metara, što joj daje karakteristike vazdušne banje koju s godinama posećuje sve veći broj ljudi.

Smeštaj se zakazuje puno unapred, a razlog je što se noćenje za jednu osobu može naći za manje od 1.000 dinara.

U jednom oglasu se precizira da se soba u neposrednom centru banje može iznajmiti već od 5 evra, 590 dinara po osobi.

Kako je naveo vlasnik, u pitanju je privatan smestaj u Lukovskoj Banji, a gostima su po toj ceni na raspolaganju su 12 novoizgrađenih dvokrevetnih soba na dva nivoa. Svaki nivo ima zajednički dnevni boravak i zajedničku kuhinju. Svaka soba poseduje kupatilo, kablovsku TV, Internet, podno grejanje. Objekat poseduje parking ukoliko dolazite svojim autom.

Takođe, u oglasima za 8,5 evra (944 dinara) se u ovoj banji u Srbiji može naći prenoćište 50 metara od strogog centra, s tim što je istaknuto da je cena skuplja ako je broj noćenja manji od 5, cena u tom slučaju je 1000 dinara po osobi dnevno.

Apartmani u Lukovskoj Banji se u proseku izdaju za oko 30-35 evra, odnosno oko 4.000 dinara po noćenju.

Šta se leči u Lukovskoj Banji?

Na zdravlje povoljno deluju termomineralne vode, blato, gas i klima. Ovde se uspešno leče problemi sa krvnim sudovima, bolesti mokraćnih kanala, bešike, i problemi sa bubrezima, svi oblici reume i reumatskih oboljenja, kao i problemi sa krvnim pritiskom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading