"PONOVIO SAM SE, KOD KINEZA" Srpski loto dobitnik došao po nagradu, pa šokirao sve rečima
Foto: Youtube/Printscreen

Samo u prvoj polovini 2008. godine bilo je šest dobitnika sedmice, pisao je tada Blic, pa na nastavio: poslednju sedmicu odigrao je sredovečni Novobeograđanin i osvojio 30.000.000 dinara - oko 350.000 EUR.

On ima ćerku tinejdžerku i na pitanje šta će uraditi sa tolikim parama, odgovorio je: "Moram prvo da platim kiriju. Nisam je platio tri meseca". To je upravo onaj dobitnik koji je i narednog puta kada je došao u Lutriju rekao: "Ponovio sam se. Kupio sam nove patike kod Kineza".

Istina je da je ovaj dobitnik kupio, osim patika, i veliki stan na Zvezdari, ali i dalje se trudi da živi normalno sa porodicom, a da ćerku pošalje na školovanje u inostranstvo, pisao je tada beogradski list.

Jedan od dobitnika sedmice, naš gastarbajter na radu u Austriji, odigrao je ključnu igru po dolasku na odmor.

"Za sve ove godine rada u Austriji nisam zaradio ovolike pare. I, mogu vam reći, baš su mi dobrodošle. Moram da završim svoju četvorospratnu kuću u selu", govorio je tada.

Jedan od dobitnika je i naš čovek, ali državljanin Slovenije. Osvojio je nekoliko stotina hiljada evra i da je pokušao da novac prebaci u Sloveniju, "braća" Slovenci bi mu ponovo oporezovala dobitak. Zbog toga je ostavio novac ovde, na svom računu, i polako ga troši.

Među dobitnicima su automehaničar, autoprevoznik, direktor javnog preduzeća iz unutrašnjosti, pisao je Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading