Mišlenova zvezdica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Hamza H. iz Novog Pazara lažno se predstavljao kao vlasnik restorana Paradiso u Petrovcu na Moru, što je izazvalo značajne probleme za pravi restoran i njegovog vlasnika. Naime, on je širio dezinformacije kako uživo, tako i putem društvenih mreža, što je dovelo do napada na reputaciju restorana Paradiso.

Naime, neki korisnici su povezivali restoran sa različitim nečasnim radnjama, koje nemaju nikakve veze sa stvarnim ugostiteljskim objektom.

HIT PRIČA IZ PETROVCA NA MORU: Predstavljao se kao vlasnik restorana, napravio grdne probleme i pometnju

 

 

 

Slobodan Raičević, pravi vlasnik restorana Paradiso i poznati ugostitelj iz Petrovca na Moru, javno se distancirao od Hamze H. i njegovih tvrdnji. Raičević, čija porodica vodi restoran već decenijama, naglasio je da restoran nema nikakve veze sa spornim radnjama pominjanim na društvenim mrežama.

- Restoran Paradiso je oduvek bio poznat po vrhunskom kvalitetu i profesionalizmu. Naš ugled je rezultat dugogodišnjeg napornog rada i posvećenosti, i nećemo dozvoliti da neko ugrozi našu reputaciju - izjavio je Raičević, prenosi sandzakdanas.

Već su preduzete pravne mere protiv Hamze H., a Raičević je istakao da će učiniti sve što je potrebno kako bi zaštitio ugled svog restorana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading