Zara
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Popularni brend ulične mode Zara povukao je odevni predmet sa svog veb sajta i prodavnica nakon što je majka dvoje dece Laura Vilson snimila video u kojem kritikuje dečiji odevni predmet, koji je kupila za 10,99 funti.

To je bela majica sa isečenim polovinama jagoda sa tekstom: "Zagrizite. Nalet slatkog užitka, što ga čini savršenom letnjom užinom. Jagoda: mala eksplozija radosti."

"Nisam previše osetljiva na odeću, ali bila sam u Zari pre neki dan i videla sam ovo u odeljku za devojčice. Samo sačekajte da vidite šta je na poleđini. ​​Ako ste kupili ovo svom detetu treba da ozbiljno porazgovarate sa samim sobom, ja sam u šoku. Da li sam ovo samo ja ili ne znam da li je ovo jednostavno pogrešno", rekla je uznemirena 32-godišnjakinja.

"Postavila sam ovo na TikTok da bih dobila mišljenje drugih ljudi o ovome i vrlo je jasno da i drugi misle isto što i ja. Veoma je sugestivno. Ova majica je bila za dete od 6-7 godina i mislim da nije u redu. Napisano je "savršen zalogaj" i to je vrlo sugestivno da su to samo jagode i da je to sve o čemu se radi, ali nikada ne bih želela da moja ćerka hoda unaokolo sa znakom "ugrizi me" na leđima", objasnila je ona.

"Većina se u potpunosti slaže da ova dečja košulja šalje veoma sugestivnu poruku, gruba je, mračna i uopšte nije prikladna za dete", dodaje on u videu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading