renoviranje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Podsetimo, ovakva kupovina nije čest primer u našoj zemlji, a slično je i sa nekretninama koje su oduzete u postupcima stečajeva, ili su na dobošu.

Evo kako glasi objava:

- Kupila sam stan koji je potpuno izgoreo. Da, dobro ste pročitali. Stan je bio skroz uništen do cigle. Dečko i ja smo se odlučili na taj korak jer inače obožavamo da uređujemo prostor. Uložili smo u njega mnogo, kako novca, tako i vremena, a bogami i živaca, ali uspeli smo na kraju da ga skroz renoviramo.

renoviranje

Foto: Shutterstock

 

 

- Zapravo, niko nije mogao da veruje kada je video slike pre i posle da je to isti stan. Prodali smo ga za mnogo više novca nego što je plaćen, ali to je i bio cilj. U isto vreme i veliki izazov jer uopšte nije bio mali posao. Neko kada pomisli na sve te majstore i radove ne bude mu dobro. Ali mogu da kažem da smo mi u tome uživali i da smo zahvaljujući uloženom trudi i novcu sada kupili naš novi stan.

 

@krinka_art Neko psihički pukne od jedne selidbe, a neko ulazi u ovakav projekat sa zadovoljstvom 😂😍 #krinkaart #nikolinalazovic #renoviranjestana #enterijer #uredjenjestana ♬ original sound - krinka

 

Komentari ispod videa su se samo nizali. Mnogi su se pitali kako je našla ovakav stan, dok su drugi bili u čudu:

- Kako si našla ovaj stan, koji je izgoreo, bio jedan od komentara.

Autorka videa je odgovorila da je stan uzela na preporuku od poznanika, ali da ovakvi i slični stanovi mogu da se nađu i u manjim agencijama za nekretnine po dosta nižoj ceni, piše blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading