Račun nisu dobili 18 godina
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kao i mnogi koji su u mogućnosti širom sveta, Ešli iz Severne Karoline u SAD iznajmljuje svoju kuću na AirBnb platformi. Nedavno je podelila video na društvenoj mreži X sa naslovom :"Neobična pravila koja sam uvela za svoje stanare".

Sve je počelo pošto je gostima iznajmila svoju kuću na tri nedelje. Gosti su došli, ostali određeno vreme i uredno otišli kada je bilo i dogovoreno, ostaviviši kuću u odličnom stanju. Ešli nije imala nikakvih problema sve dok joj nije stigao račun za struju u iznosu od 1.500 dolara (1.350 evra).

 

 

Istražujući zašto je račun toliki pogledala je spoljne kamere i videla da su njeni bivši stanari kada su odlazili izneli deset kompjutera iz kuće. Osim što su kopali kriptovalute što zahteva ogromnu količinu električne energije, postavili su i punjač za svoje električno vozilo.

- Bilo im je jeftinije da iznajme kuću nego da plate struju - rekla je Ešli u videu.

Trebalo im je samo tri nedelje da naprave račun od 1.500 dolara, koje Ešli nije imala nameru da plati. Bivšim stanarima je poslala svoj račun sa tim iznosom i lepo ih zamolila da ga izmire. Kaže da je morala da uključi AirBnb u celu situaciju ali su gosti račun na kraju izmirili.

Od tada Ešli ima novo pravilo za svoje goste: Nema postavljanja punjača za električna vozila a posebno je zabranjeno kopanje kriptovaluta, piše Telegraf.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading