harris
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Biti glumac u Holivudu može biti fantastčna stvar. Oni koji su uspeli da naprave uspešnu karijeru uživaju neverovatne benefite, preko enormno visokih plata do protekcije i svega onoga što bogatsvo i slava nose sa sobom. Naravno, ima mogo više onih koji i pored talenta ne uspeju da se probiju i naprave zapaženu karijeru.

Ono što bi svi glumci voleli je da dođu do svetog grala - te jedne TV serije ili filma koji im lansira karijeru i zauvek promeni život. To je bio i slučaj sa američkim glumcem Nilom Patrikom Harisom koji je svoj sveti gral našao dva puta.

harris

Foto: Shutterstock

 

 

On je sa samo 16 godina stekao veliku popularnost kada je dobio ulogu u TV seriji u kojoj je igrao vunderkind dečaka koji je lekar. Sreća ga je pogledala sledeći put kada je imao 32 godine i dobio ulogu u sada već legendarnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku".

Nil Patrik je proveo 9 sezona igrajući plejboja Barnija a sada je konačno otkrio koliko novca je zaradio u tom periodu.

U razgovoru sa čuvenim Hauardom Strnom otkrio je da je tokom kasnijih sezona ove serije zarađivao 250.000 dolara (oko 225.000 evra) nedeljno.

Dugotrajnost i popularnost emisije značile su da je ona bila posebno unosna za Harisa.

harris

Foto: Shutterstock

 

 

Takođe, vredno je pomena da je glavna glumačka ekipa dobijala tantijeme i sindikalne honorare tokom poslednjih sezona, što je dodatno povećalo njegovu zaradu.

U poređenju sa zaradama glumaca iz drugih popularnih serija, Haris je relativno skromno prošao.

Na primer, glumci iz serije "Štreberi" Kejli Kuoko, Džim Parsons i Džoni Galeki navodno su za poslednju sezonu 2019. godine dobili po 1 milion dolara (Oko 900.00 evra) po epizodi, što je isti iznos koji su navodno primali glumci iz serije Prijatelji.

harris

Foto: Shutterstock

 

 

Ova cifra je kasnije nadmašena od strane zvezda serije "Igra prestola" Emilia Klak, Kit Harington, Lina Hidi, Nikolaj Koster-Valdau i Piter Dinklidž, za koje se govorilo da su zarađivali po 1,2 miliona dolara (nešto više od milion evra) po epizodi za osmu sezonu, piše Led Bajbl.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
nes

22.08.2024 22:35

Glumci i sportisti su preplaćeni. To što oni rade realno ne vredi toliko.