Market Stokomak
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Kako je ranije objavljeno, jedan od najvećih makedonskih maloprodajnih lanaca Stokomak planira ulazak i ekspanziju na srpskom tržištu.

Zoran Mladenović, Izvršni direktor kompanije Stokomak je za portal Retail Serbia izjavio: "Početak rada marketa planiran je za prvi kvartal 2025. godine. Naša poslovna filozofija i orijentacija, kao i do sada, stavlja akcenat na zadovoljstvo naših potrošača, pa se odatle naša strategija razvoja tržišta u Srbiji planira na mikro lokacijama dostupnim što većem broju potencijalnih potrošača.

TRGOVINSKI LANAC IZ KOMŠILUKA DOLAZI U SRBIJU: Evo kada kreću s radom prve radnje

Foto: Shutterstock

 

Nakon detaljne analize tržišta u Republici Srbiji, smatramo da prema konceptu našeg poslovanja imamo šta da ponudimo našoj ciljnoj grupi potrošača, a to je ponuda najboljeg kvaliteta po najnižim cenama, i naravno, brza i efikasna kupovina".

"Već smo u pregovorima sa velikim brojem lokala u kojima bismo potencijalno otvorili naše maloprodajne objekte. Trenutno se vrši provera dokumentacije, a nadamo se da ćemo vrlo brzo moći da Vam damo informaciju u kojim će gradovima biti otvoreni prvi marketi", dodao je Zoran Mladenović ispred kompanije Stokomak.

Stokomak trenutno posluje sa 73 modernih diskonta širom Severne Makedonije, piše B92.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading