Uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen/RTS

U novom krugu nagradne igre dodeljuje se 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

Izvlačenje je počelo u 18:04 na Prvom programu RTS-a.

U komisiji su Igor Ilić iz Državne lutrije Srbije, Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija i Dragoslav Glišović iz Poreske uprave.

Uzmi račun i pobedi

RTS

 

Gost nagradne igre koji izvlači nagradu je glumica Milena Predić.

Prvi stan

Izvučeni brojevi, deo alfanumeričkog koda, su: 0, 4, 1, 1, 9 i 9

Sa ovim brojevima ima 214 potencijalna dobitnika.

Slovni kod koji je izvučen je FF.

Potencijalni dobitnik jednoiposobnog stana u "Zemunskim kapijama" je Silvester Ivan iz Vrbasa. Račun je iznosio 160 dinara.

Uzmi račun i pobedi

RTS

 

Drugi stan

Izvučeni brojevi, deo alfanumeričkog koda, su: 5, 4, 3, 2, 8 i 5

Sa ovim brojevima ima 214 potencijalna dobitnika.

Slovni kod koji je izvučen je IK.

Potencijalni dobitnik stana od 50 kvadrata u "Zemunskim kapijama" je Gordana Trajković iz Vranja. Račun je iznosio 35 dinara.

Uzmi račun i pobedi

RTS

 

 

Pravila igre

Pravo učešća izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

I ovog puta bezgotovinska plaćanja dupliraju šansu za dobitak. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.), dobija se i još jedan, dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna. Aplikacija je dostupna prodavnicama Google Play, Apple i Huawei,

U nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi učestvuju fiskalni računi sa QR kodom dobijeni za ostvarene kupovine počevši od 1. januara 2024. godine, uključujući i sve fiskalne račune koji su već uneti u aplikaciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading