struja
Foto: Alo/Alo/Vladimir Markovic

Na sajtu "Elektroprivrede Srbije" od danas radi novi portal www.portal.eps.rs za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje. Ovaj portal mogu da koriste domaćinstva i mali kupci električne energije na garantovanom snabdevanju.

Na novom portalu omogućeno je brzo i jednostavno preuzimanje i pregled e-računa odmah po formiranju mesečnog zaduženja,pre štampanja i distribucije. Na raspolaganju je i arhiva računa i uplata tokom prethodne tri godine, kao i detaljan pregled potrošnje po zonama i tarifama.

Кorisnici portala mogu i bezbedno i brzo elektronski da plate račun bez odlaska u poslovnice platnih institucija, putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard. Naknada po transakciji je manja u odnosu na plaćanje na šalterima banaka i Pošte Srbije, iznosi 28,77 dinara i ne ide u budžet EPS. Registracija i prijava na portal je jednostavna, kao i njegovo korišćenje.

Građani na portalu mogu da prate svoju mesečnu potrošnju i već na oktobarskom računu moći će jednostavno i brzo da vide da li su i koliko uštedeli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
EPS

Komentari (0)

Loading