Andrija Mandić
printscreen
Andrija Mandić

printscreen

 

"Ovaj prosrpski politički savez je bio među pobednicima na izborima u Crnoj Gori, ali se ne nalazi u vlasti, odnosno u Vladi koja je formirana po ekspertskom modelu, a na čijem se čelu nalazi Zdravko Krivokapić. Demokratski front je žestoki kritičar Krivokapića", ističe se u istraživanju koje je rađeno od 24. - 28. juna. 

Na drugom mestu je Đukanovićeva Demokratska partija socijalista sa 29,6 odsto i beleži pad u odnosu na poslednje parlamentarne izbore, koji su se održali u avgustu prošle godine.

Bečić pukao zbog Rezolucije!

Istraživanje

 

Značajan pad podrške birača beleži i Demokratska Crna Gora (8,7 odsto), čiji je lider predsednik skupštine Aleksa Bečić, dok je stabilan rejting partija URA, potpredsednika vlade Dritana Abazovića.

URA ima podršku od 6,6 odsto. Demos je na 5,3, a Miodrag Lekić, lider te partije, je u poslednje vreme oštro kritikovao premijera Zdravka Krivokapića.

Iznad cenzusa, koji je u Crnoj Gori 3 odsto, nalaze se Bošnjačka stranka sa 4,6 odsto, Socijalistička narodna partija sa 4,5 i Socijaldemokrate sa 4,1 odsto.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading